søndag den 27. juni 2010

Ferie? Prøv med overdreven brug af arbejde...


Så blev det sommerferie - juhu! Men desværre fyldt op med arbejde for at have masser af gysser til mit London eventyr - glæder mig så meget til at flytte derover! Desværre betyder det så også at der intet Roskilde eventyr bliver til mig i år - blev dog også skræmt lidt væk i 2007, efter massive regnskyl valgte at oversvømme mit telt og dertilhørende... mmm mudder, eller...
Så jeg arbejder da bare i stedet, næsten det samme!

onsdag den 16. juni 2010

Så fik man lige overstået den sidste skriftlige eksamen ever (siger jeg med krydsede fingre!)! Dejligt at kunne se frem til mindre og mindre eksamener, men har nu også taget min del efterhånden... så mangler der bare at forsvare projekt (!) og så står den på 6 mdr i London - føler mig meget heldig! Især med grillparty i aften og Århus i weekenden:-)

mandag den 14. juni 2010


Så var der noget med VM og en masse fodbold, men også noget med en ny SATC film - om den så er god? Tjo... jeg må indrømme jeg blev lidt skuffet, om det var en blanding af for mange Cosmos eller om det simpelthen var en lidt skuffende film er nok op til folk selv... Men Aidan, stadig mums! Og mums, er også en cosmo med hyldeblomst istedet for tranebær - mums filibaba!

Hvorfor blogge, ja jeg ved det ikke... Kan hurtigt bruge mange timer på at kigge andres blogs igennem, så tænkte man skulle prøve det selv:-)