lørdag den 31. juli 2010

The movies...

Igår aftes tog vi et smut i bio for at se Inception. Altså, jeg vil jo mene at alle film der indeholder en vis hr. DiCaprio er værd at betale for at se, men denne her var altså fab! Vi kom dog i god tid og var ret trætte, så biografens udstillinger blev lige prøvet af...


Tror selve filmen de to dyre-billeder stammer fra er virkelig dårlig, men for hulanda er disse billeder derfra sjove!







Street Art - Banksy

Jeg synes Street Art er noget af det fedeste! Grafitti som art er sejt, dog ikke random tags på stoppesteder eller bygninger, men organiseret flot lavet grafitti der udsmykker og udtrykker byen er genialt. Men endnu mere er Street Art som e.g. Banksy laver. På vores bådtur opdagede vi to stks af Banksy, og må sige de er seje:



Sejt, fordi det ikke bare er et random navn der er tagget i grafitti, men joker med væggen og folk der ser. En sjov måde at dekorere byen på og være kritisk på også.
I DK findes der nogle der hedder OEPS crew. De laver perleplade art, som de sætter op rundt omkring. Sjove indslag, som hvis man får øje på dem gør en glad - gør i hvert fald mig glad. Streetheart, er også et godt bud... Håber jeg ser mere cool street art i London!

fredag den 30. juli 2010

Ship Ohøj!

Ohøj! Så kan man få vandet tæt på inde midt i London. Tog mig selv i at tænke: en kanal med både midt i London, det kan man da ikke!? Øh jo, det gir pænt meget sense - især da fordi destinations stedet var et sted, hvor jeg tit havde tænkt jeg gerne ville prøve en tur i båd. From the beginning...
Dagen startede med alm. arbejde indtil kl 13, hvor vi mødtes på direktørens kontor til et glas og til social samvær, inden vi blev sendt afsted i forskellige taxaer kun for at mødes ved Little Venice. Herfra sejlede vi med en pram ganske stille og roligt til Camden. Virkelig smuk tur, og lækkert at se London fra et andet perspektiv - turen gik blandt andet igennem Zoo og nogle af de dyre dyre områder! Ombord på båden var det arrangeret frokost... fornemt fornemt...

Gitte og jeg måtte jo selvfølgelig lige smage på hvidvinen - kun en lille tår, det sir jo sig selv! Og NEJ, det er ikke med vilje vi er farvekoordinerede! Selvom vi pt sover i samme seng, er der dog grænser ;-) Men notice den fine lille Visit Denmark taske Gitte så henkastet har svunget omkring sig - med på beatet er man!

Camden er et helt fantastisk område af London. Her er mange markeder og alternative forretninger, musik og mennesker. Virkelig et område man kan blive ved med at vende tilbage til. Om end andet, så for at opleve stemningen derude. Vi nøjedes dog med at nyde stemningen på taget med en kold øl, inden vi drog til Nord London for enden af Egdware Road, hvor vores direktør bor. Han inviterede os indenfor til drinks og mad - og en fab fab udsigt!


Virkelig en dejlig dag, men laaang... transporttiden i London kan være lang, især når man bare gerne vil hjem og tuben bare stopper og stopper og stopper og man skal helt fra Nord til Syd, men hjem kom vi. Trætte efter en lang uge med vildt mange indtryk, både fra byen og fra arbejdet!


tirsdag den 27. juli 2010

London-Town!



Så ankom frøkenen endelig til London! Fik den bedste afsked man kunne ønske sig, manglede kun min mellemste søster der var på arbejde øv øv, ellers var lillesøster, forældre, mormor & morfar og 7 venner til at tage afsked så fornemt! Fik lige en flyvetur med et fly fyldt af børn og babyer, forstår altså ikke helt det koncept med at tage så små børn med på ferie - hvem får noget ud af det? Men anyway, billederne er fra sidste tur til London, havde jo self ikke fået opladet mit kamera, typisk mig! Ellers er alt andet også meget rodet indtil søndag, hvor jeg ska møde mine nye roomies og se den nye lejlighed. Indtil i morgen har jeg boet på Hostel - Astor Hyde Park - et godt sted, men i morgen flytter jeg sammen med min veninde Gitte, som også er i praktik med mig, så det bliver dejligt kun at være sammen med hende og ikke 100 andre mennesker på et hostel! hehe...Og så ellers glæder jeg mig til at komme ordentlig ind i min nye praktikplads og komme rigtig igang!

onsdag den 21. juli 2010

Vamp fetich-ish



uh... det er så corny en serie men gud hvor jeg dog synes den er genial alligevel OG sæson 3 er fab so far! Alexander Skarsgaard mums filibaba siger jeg bare - de svenskere kan åbenbart et eller andet med de drenge ( wink wink) ...
MEN corny som den måske er den serie er jeg fan!... men må nok også indrømme, at jeg er lidt bidt af de vamps, kan man undgå det? OG så og dog... der er også en ny varulv i byen ( nej jeg snakker ikke Twilight varulve... det er lidt for pædofilt til mig!) Men den nye varulv i Trueblood! Lordy det er naiseness lige ind i skærmen!



tirsdag den 20. juli 2010

moving out...

Så blev det simpelthen alvor med den flytning og GOD hvor er det dog kedeligt! Får dog taget lidt stille og roligt... Har haft nogle fab dage på det sidste med pigerne... afsluttede med en weekend i Århus til Grøn Koncert og ca. 1000 Galliano Shots oh lord... tømmermænd og flytning er altså bare ikke en god kombi! Derfor skynder jeg mig lige at pakke det sidste, så jeg kan være klar til en vild bytur torsdag ;-)

søndag den 11. juli 2010

Follow my blog with bloglovin

Åh the joy of summer!








Så kom sommeren da vist med fuld skrue.... Hot hot hot... Har haft en fab uge, fyldt med dejlige mennesker. Torsdag var jeg i Fårup Sommerland i regnvejr, men det blev turen nu ikke mindre dårlig af - især ikke med en afsluttende tur i byen! Igår aftes fejrede vi at jeg snart drager til London, dejlig dejlig aften! Og dejligt at blive overrasket med et gavekort til cafe Den Fede Ælling til champagne brunch og dertilhørende Speed båd tur! Bølgegang var måske ikke så godt for tømmermændende, men det var brunchen til gengæld!

søndag den 4. juli 2010

Kan så småt begynde at tælle ned...

.... altså til LONDON!!! Glæder mig til så mange ting derovre, bliver så spændende om jeg kan finde ud af mit praktik-job - jesus, hvad hvis jeg succccckkkk! Så må den stå på masser af store pint ( rå mængder.... )
Men nu vil jeg koncentrere mig om en dejlig uge foran mig, glæder mig til frisør i morgen, jordbærplukning onsdag, Fårup torsdag og byen! og så FEST FOR MIG lørdag. Bliver fab med en afskedsfest, selvom det da også er lidt trist. Men altså, 6 mdr i London - de kommer til at flyve afsted, snart er det FEST FOR MIG-jeg er hjemme igen ;-)
Mmmmm... jordbær, loosing focus....