tirsdag den 30. november 2010

Let Christmas begin!

For jeg er SÅ klar til december nu! Har lavet laaaang juleplayliste på YouTube (med masser af Pyrus, jep jep... ) OG vi havde et godt taktisk julemøde over frokosten på arbejde idag. Så nu har vi fået bestilt billetter til Wicked - som helt klart er den bedste musical jeg nogensinde har set, så spændt på om London cast kan hamle op med LA cast! - og billetter til julekoncert i Royal Albert Hall. Så når man lige add'er det til alle de andre skønne ting der sker her i december, ja så er december sørme en skønno måned! Især fordi den indeholder en lille smuttur til Amsterdam og juleferie i gamle Aalborg!

- plus det sner i London nu også! JAAAAA:-D


mandag den 29. november 2010

Hvad sker der?!

Dear Hogwarts,
Still waiting on that letter.



*http://dearblankpleaseblank.com

lørdag den 27. november 2010

You bring out the tourist in me...

London Eye, House of Parliament & Big Ben

Tower Bridge & HMS Belfast

Tower & the Gherkin

Piccadilly 

Big Ben & Big Family


Tower Bridge

Greenwich



Pappa, Sab & Parliament and Big Ben


Mama & Pappa, London Eye

London Eye

Fornemt besøg

La Familia

I sidste uge fik jeg fornemt besøg i form af mine forældre, søstre og bedsteforældre. Det var dejligt og hyggeligt! Men egentlig ret svært at lege guide i London til juletid. Som om, der er ret man der havde fået den ide også. Altså ideen om at se London omkring jul. Men trods lidt ekstra mennesker og lidt ekstra kulde, var det smadder hyggeligt. Jeg fik også set ting jeg ikke før har set. Vi var nemlig en tur på Themsen ud til Greenwich. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg har været der. Trods lidt mudder og en meget stejl bakke, kæmpede vi os op til toppen til den mest fantastiske udsigt over London OG tidszone inddelingens start (eller hvad man nu kalder det)
John John og mine søstre ved Greenwich med London i baggrunden
                  
Men selvom man har set mange af Londons seværdigheder, er det altid dejligt at se dem, især med folk man holder af!

Pappa og J Lo har et intens øjeblik..

Sørme ik om søs og MJ har det også...

Lidt Blair Witch over dette billede, hva Sabrina





... og der må jules!

Siden det nu er post den 23. november, må man nu gerne jule (jo, det er reglen - and I'm sticking to it!). Det passede meget godt sammen med KFUK's julemarked, så der tog vi ud.
Okay, indrømmet... vi gjorde det mest fordi vi hørte der var æbleskiver... mums! Men det var nu meget hyggeligt med gran og røde lys, selvom der ikke blev købt nogle julelys fra min side. Synes ik helt, jeg har fundet julestemningen frem endnu... selvom London ellers gør meget for at få en i stemning (læs: overdrevet brug af grimme julelys på bygning, lygtepæle osv...), så er det bare ik helt det samme som hvis man var hjemme i gode gamle Aalleren.
Dagens gode overraskelse bestod i, at de også serverede hotdogs derude! Ohlalalaaaa Med hele baduljen hvis man var til det. Det var jeg næsten. Hoppede dog over den klamme (men det er den jo... ) kakaodrik og valgte en god gammeldags Faxe Kondi.

Og så ellers hjem igen i varmen med os - hvor bliver den sne af? Synes det er lidt snyd DK får det hele!

Line og Henriette beundrer det flotte julepynt... ... ... 

Restaurant fodkoldt

But why?


Så denne bil da jeg ventede på bussen... og forstår ikke helt hvorfor man vælger Hello Kitty som deko til ens bil???




stille stille stille...


En gang imellem er det bare en stille fredag aften der står på menuen. Sådan en havde jeg her til aften. Noget af den i hvert fald. Får når man bliver spurgt, om man ikke vil med over på pubben til liiige en enkelt lille pint - ja, så kan man jo umuligt sige nej tak. En enkelt blev det dog alligevel kun til, før den stod på aftensmad på Wagamama, hvor der måske også gled en lille Singha ned... Hyggeligt var det dog, selvom jeg aldrig bliver den store Wagamama fan. Forstår bare ikke hvor al den hype om det sted kommer fra? You tell me?!

I morgen står den på dansk julemarked ude ved KFUK. Der er vi blevet lovet æbleskiver... mums!

...

Dear Money,
I'm sorry. They didn't even let me say good-bye.

lørdag den 13. november 2010

NOMAlicious

NOMA - A Time and Place in Nordic Cuisine
En lille snack til publikum - danske gulerødder

Gitte og Kathrine, i fine VisitDenmark pashminaer...
Der laves mad
Og der fortælles
Vupti, så var der en (næsten) hel NOMA menu
Fredag aften stod i NOMA'ens tegn... Den charmerende Rene Redzepi var en smuttur i London. Bl.a. var han en lille tur på Hampstead Heath og plukke urter and what have you... og så var han lige omkring Freemason's Hall, hvor vi sørme var med til at arrangere et lille event - nu han har taget sig den ulejlighed at skrive en lille (ret tung) kogebog. Og er der noget vi kan lide, så er det Denmark sat sammen med gode ting. For det er gode ting han bringer med sig. Han er sød og charmerende og laver fantastisk mad. Eller, dvs det tror jeg han gør... det duftede og så i hvert fald godt ud. Bliver nok aldrig en regular på NOMA... og fred være med det, nu kan jeg da bare selv lave NOMA mad med min nye bog - hvor svært kan det være?! ...eller noget... 

onsdag den 10. november 2010

...


Dear Other Side,
What's your secret?

Hvad spiser du?

Fredag står min menu på dette:


  • Traditional Gravad salmon and dill sauce on rye bread
  • Oxtail and potato terrine, in the style of "biksemad"
  • Aromatic plaice in golden breadcrumbs, with remoulade and asparagus shavings
  • Roulade of Parma ham, flavours of salade rousse
  • Soft boiled egg, caviar and mayo
  • Smoked cheese, cod roe, chicken skin on crisp rye bread
  • Smoked sea trout, Jerusalem artichoke, apple and horseradish broth
  • Smoked quails eggs

Hvorfor jeg skal have denne spændende menu, og hvorfor jeg bagefter kan se manden med verdens bedste restaurant lave spændende retter blot få meter væk - tune in and find out....

søndag den 7. november 2010

Remember remember...

Remember, remember the Fifth of November,


The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot.








Fredag den 5. November var der Guy Fawkes day, og det blev fejret pænt flot over hele London og England generelt...    Lørdag blev det fejret i parken, hvor jeg bor - Battersea Park - og det må siges, at de gjorde det pænt flot. Stort bål og kæmpe fyrværkeri. Og det var vi selvfølgelig med til:-) Vi startede med picnic hos Kathrine, hvorefter vi joined den store folkevandring til parken, hvor de virkelig havde lavet et flot fyrværkeri show! Derefter stod den på fest hjemme hos mig, hvor jeg gik lidt død... men hører de andre fejrede Guy Fawkes day til den lyse morgen... åh den ungdom ;-)

Og Guy Fawkes Day - til dem der ikke ved det  - er en slags remembrance dag, hvor man lig'som husker på, at man ikke skal prøve på at sprænge House of Parliament i luften, eller i hvert fald sørge for ikke at blive fanget i det, som han gjorde;-)

Musical #6 - Draggin' it out

10 pund fattigere men en fed musical oplevelse rigere! Det var hvad "Priscilla - Queen of the Desert" gav Le Git og jeg i fredags.



For kan man blive andet end i godt humør, over de fantastiske sange der var med deri - jeg kan nævne:


Så needless to say, at Gitten og jeg blev i ret så godt humør  - ikke fordi der var lidt vin involveret, nej nej, overhovedet ikke... så vi tog videre i byen, på O'Neill's (for een gangs skyld), og faktisk kom vi så hurtig afsted, at vi ikke fik set slutningen på musicalen, ups... Men ud over det, var det altså en ret så god musical, især til kun 10 pund - I likie!

mandag den 1. november 2010

All Hallow's Eve

The Mummy aka Kathrine
Weeping bride aka Anna


Freaky Le Git


KISS inspired Tina (holder øje med maden)



mmmmm mums, lemon fool!