tirsdag den 26. april 2011

Tired



Så meget mig i disse dage... arbejde alt for meget i forhold til indhentning af søvn....

mandag den 25. april 2011

Gaver pt 2

Er sådan en af de slags mennesker, der synes det er fantastisk at give gaver. Især, når det er et ønske modtageren i virkeligheden helt havde glemt at de manglede/havde ønsket sig...
Gaven til Milla, var nu mest Thilde der havde husket på: at Milla tit (meget) har talt om en opslagstavle. Så sådan en er hun nu den heldige ejer af:-)
Både Milla og Handler (se hvad han fik her), ønskede sig hjemmelavede ting, og det fik de. Og heldigvis, synes de at gaverne var fab (sagde de i hver fald ;-) )

Opslagstavlen, har vi lavet af en gammel ramme, som vi sprøjtemalede blank sort, og så var vi en tur i Silvan, efter bagbeklædning - til sølle 20 kr. Og fint cupcakestof til at pynte i den fine ramme. Vi lavede også fine nåle til opslagstavlen, med perler. Det der med at tage billeder, gjorde jeg åbenbart ikke så meget i, den dag vi lavede det. Så i må "nøjes" med det billede her, som jeg har tyvstjålet fra Thilde af :-)

fredag den 22. april 2011

Gaver pt 1




Gaven til Handler. Vi synes selv, at de var utroligt seje, de her puder, som Thilde og jeg lavede den anden dag. Jeg er meget spændt på om han synes :-)

torsdag den 21. april 2011

Happy ending

I morges skulle jeg møde kl7. Ikke fordi det er specielt tidligt, eller fordi det er usædvanligt at møde kl 7 på en torsdag. Men, i morges var jo ikke hvilken som helst torsdag. Nææ nej, helligdag. Så hvem møder man der kl 6,30 på vej på arbejde - udover dem der sover sødt.? Såmænd, alle de gæve mennesker, der havde nydt der var påske, Aab sejr i fodbold og hvad ved jeg... Uh så elsker man endnu mere kan skal arbejde. Men, trods min sure start, var det en meget hyggelig dag på arbejde. OG, hele dagen sluttede så herligt, men at jeg bliver hentet af Milla og Bettina. Hvorpå vi kører til Rubjerg, hvor vi får gravet tæerne godt i sand og set lidt kulturelt, iform af det tilsandede fyr. Alt imens at solen skinner fra en skyfri himmel. Så var dagen jo ret så dejlig alligevel:-)



Håber også I nyder jeres Påske - arbejde eller ej :-)

Brunch, Krea & Hygge

Tre gyldne ord til en fantastisk onsdag! Her lavede Thilde og jeg nemlig hemmelige gaver til to dejlige fødselsdagsbørn i morgen. Dem får I selvfølgelig også at se... i morgen :-)

Line skrev for nogle indlæg side, om et godt tilbud fra Downtown, så det skulle jeg da lige tjekke ud... og da der den anden dag, var tilbud på brunch - 2 stks for 99kr på Cafe Provence- , så slog jeg og Thilde til.  Vil ikke lige sige, det var verdens bedste brunch (her i Aalborg er jeg mest fan af enten Ib Rene Cairo's eller Styggekrympens brunch (mmmmm) ). Men altså, når man kun betaler en flad Vejgaarddollar per mand, så kan man vist heller ikke forvente det helt store. Men mætte og tilfredse blev vi da :-)

Billede lånt fra Thilde

Efter hård shopping til gaverne, til de førnævnte fødselsdagsbørn, var der lige tid til årets første ParadIS. Jeg fik med Hyldeblomstsorbet og Æblekagesorbet. Godt, men måtte desværre give op halvvejs. Tror desværre jeg har mistet glæden ved is... sørgeligt men sandt...

Billede lånt fra Thilde

søndag den 17. april 2011

Punch Bowl Extraordinaire Special



Lørdag aften blev behørigt fejret med en masse punch! Ovenstående var den mest vellykkede af slagsen, og sikke en fin farve -  Nej, det var ikke mig der var drinkmeister;-) 
Selvom der røg meget punch indenbords, var der alligevel plads til en snobrødstur søndag. I denne uge var vi en tur ved Poulstrups Sø. Så smukt der er derude, så tror helt bestemt ikke det er sidste gang det er destinationen. Især ikke fordi, jeg er blevet lovet, at vi tager derud når der er haletudser!! 
Så nu mangler jeg liiiige at tjekke, hvornår de sådan ca har tænkt sig at indfinde sig :-)

lørdag den 16. april 2011

Nerd Alert!

Den anden aften, havde jeg to gamle gymnasie veninder på besøg til Twilight aften. En af dem havde lige bevæget sig ind i Twilight universet, så det skulle selvfølgelig behørigt fejres - dvs. med sladder, snak og gode sager til ganen (og til øjnene host Robert Pattinson host). Vi så de tre film, som var ja.. hård kost. Jeg er ikke særlig stor fan af filmene, må jeg nok indrømme. Men, bøgerne derimod. Dog, kan jeg da sagtens se filmene en gang imellem. Og især i godt selskab!



Der var selvfølgelig pyntet med flagermus på kagerne!
Frostning'en er tyvstjålet fra Lines blog, og tog virkelig fis med min tålmodighed. 
Det tog liiige lidt længere tid end forventet. Men MUMS det smagte fantastisk! 


Der hørte sig jo "blod" småkager til. De er fundet lige her
Og de smagte overraskende godt!

torsdag den 14. april 2011

Navneleg!

Så var det lige, at hele familien Danmark fik gang i navneleg. Ret sjove bud imellem - Altså, på de fine små royale tvillingers (kommende) navne. Jeg mener, seriøst: Kaj & Andrea? William & Kate? Bo & Lis?  Jeeeeg tvivler stærkt... Min mavefornemmelse ( og den er vist ik særlig god) mener, at pigen kommer til at hedde Victoria. Og måske han Valdemar... hm, vi får se i eftermiddag. For ja, jeg skal nemlig sidde foran skærmen og se barnedåb. Og heppe på mine "ønsker" til navne;-)
 Skal du se barnedåb?

http://www.bt.dk/royale/her-er-de-foerste-billeder-af-tvillingerne

http://www.bt.dk/royale/her-er-de-foerste-billeder-af-tvillingerne

Later that day.... Nå okay, jamen Vincent og Josephine, tæt på mine gæt, eller... Fine navne ellers, elsker de har et grønlandsk! Muy Bien :-)

psst... synes jo helt klart vi har det flotteste kongehus, se bare her!

tirsdag den 12. april 2011

Årets første

Her gik jeg og troede, at jeg var vildt langt efter. Sådan a la: Alle andre har nydt solen her i weekenden (mens jeg har arbejdet), og så har de helt sikkert været vidt omkring. F.eks. til Løkken eller Blokhus og nydt godt af en af sommerens glæder, såsom is-spisning.

Da min veninde Mette og jeg så, igår aftes, drøner ud i den danske sommeraften, men retning mod Blokhus, med store forhåbninger om vaffel-is med alt der hører til. Hvad sker der så? Bliver vi skuffet?
Ja det gør vi vist ret så meget. Tøf, så åbner sådanne butikker først efter påske (eller lukker vildt tidligt ellers).... hvad gør man så? Så måtte den kære Bettina flyve ind med gode råd om Saltum og en Spar. Og så endte vi sørme hjemme, alle tre, hos Bettinas forældre (i Saltum) til hjemmelavet vaffel-is. Så hyggeligt! Og så endte aftenen jo lykkeligt alligevel ;-)


mandag den 11. april 2011

Hver gang!

Hvorfor er det lige, at hver gang man tager i Ikea, ender man med at købe noget? Vi skulle egentlig bare lige, ud at have morgenmad og kigge lidt, og så ender det med det her:


Heldigvis er det ikke mit det hele. Købte alligevel kun for 167kr (er jeg ik lidt dygtig? ), men var jo slet ikke meningen jeg skulle have noget som helst?
Jeg manglede jo egenligt ikke lige de bloklys, den dyne - men altså, 15kr, så kan man jo ik lade være vel.... - eller... ja, hvad købte jeg egentlig? Det er det Ikea gør, forvirre en til at købe en masse....
Men, det var hyggeligt. Bloklysene skal nok blive brugt, og det var en dejlig tur med to dejlige damer. Så kan man vist ikke klage? :-)

Men faktum er stadig: Ikea er farligt for dankortet - Am I right? ;-)

lørdag den 9. april 2011

Drømmer om...

New York City... ej, hvor kunne jeg godt tage mig en lille smuttur til Manhatten igen!

(Warning, billedspam....)













fredag den 8. april 2011

Elsker at...

... få post! Også selvom, jeg selv har bestilt det :-)



Igår var det flinke postbud forbi med disse to bøger:


Son of a Witch og Confessions of an Ugly Stepsister, begge af Gregory Maguire. Blev vild med hans skrivestil, efter jeg læste Wicked - the Life and Times of the Wicked Witch of the West. Så da der var tilbud på Amazon, måtte jeg da lige have del to med af serien; nemlig Son of a Witch. Og så var der jo lige en af hans andre bøger også... Glæder mig til at læse dem. Men de må vente lidt, har en ordentlig stak artikler til specialet, der ligger og rækker tunge af mig. Så de kommer nok i første række (desværre).  

Omvendt, så har jeg noget at glæde mig til, når solen kommer lidt mere - meget mere - permanent frem, og bøgerne kan hives med i parken og frem til hr sol - can't wait! 


p.s. ved der snart kommer endnu en bogpakke. Nemlig DRACULA.... hehe, klassiker jeg bare måtte eje (især til kun 30 kr! billigt billigt....)

torsdag den 7. april 2011

colors!

Sørme om, Søstrene Grene i Aalborg, ikke også har fået sig en masse garn! 

Havde set rundt i blogland, at andre Søstre havde fået det, men ak... gik forgæves i sidste uge. MEN i denne uge, var der altså jackpot! (hehe, griner lidt for mig selv, om at blive så glad over garn....) Men altså, fine farver til billige penge - 10,96kr!

Nu mangler jeg, at komme forbi min mor, så jeg kan få et 101 kursus i hækling! Årh, ved bare jeg får lavet det værste kludder... nu må vi se :-)


tirsdag den 5. april 2011

P.s.



Blev også lige 3 stks flotte mummikrus rigere til indflytterfest i lørdags. 
Findes der noget finere? I think not...

mandag den 4. april 2011

Mumsemums



Fredag aften, havde jeg family på besøg - for første gang i min nye lejlighed. Til dessert fik vi panna cotta og french macarons. Mmm elsker dem! Er første gang, at jeg selv har bevæget mig ud i at lave dem. Så blev ret så tilfreds med resultatet! Citron macarons med creme af ost/ lemon curd.... mumsemums!

Lille spejl på væggen der...

Nyt spejl til at pynte i min lille gang. ELSKER det! Synes det er det fineste...




Er købt hos By Frank i Aalborg, hun har de fineste ting. 
Du kan besøge hende på FB her

fredag den 1. april 2011

pssst.... til salg

ville lige dele de her herinde.... de er jo ret så seje de her lamper - og fiks med en hvid en af slagsen, hvis man nu vil male den i en anden farve (hvorfor gør det sværere for sig selv?)  


Send endelig en mail, hvis du er interesseret... prisen er regnet ud, efter en god sammenligning af salgspriser på nettet... ...