torsdag den 4. april 2013

Skumfidus cheesecake

Oh yes - du læste rigtig! SKUMFIDUS CHEESECAKE :-D Det lyder mystisk, det indrømmer jeg, men det smager himmelsk! Har lavet den nogle gange nu, og den har været et hit alle steder den er landet. Det er vigtigt man ikke går ned på kvaliteten i skumfiduserne (det er ikke her der skal spares), da det kan smages... Hvis man følger mig på instagram, så har man måske set disse billeder før.. men nu får I også lige opskriften:
Au natural udsmykning
Øverste lag fik en gang rød farve - lidt spass da den var til ungerne på arbejde
Drysset med frysetørret hindbær - klart min favorit, da det gir et lækkert pift
Jeg faldt over kagen på Pinterest, og har derfra daniskificeret opskriften (oprindelig findes her)

Bund:
1 pakke Digestive Kiks (her må der gerne køres budgetstilen ;-) ) 
1 dl sukker
1,5 dl smeltet smør

Kiksene mikses til småstykker og blandes med det smeltede smør og sukker (man kan roligt undlade sukkert her, den skal nok få sødme...) Det hele presses til en bund i et fad, og stilles på køl.

Fyld: 
ca. 40 skumfiduser (hvide)
knap 2 dl mælk
1 pakke flødeost natural
1/4 piskefløde

Skumfiduserne smeltes med mælken under lav varme. Samtidig piskes flødeosten let. Når skumfiduserne er helt smeltet blandes det med flødeosten. Herefter skal det køle ned. Her kan man med fordel piske flødeskummen, som herefter vendes let i skumfidus/flødeost blandingen. Hældes derefter over kiksebunden og sættes på køl. Et par timer og kagen er lækker og lige til at spise - især dagen efter er den helt himmelsk ;-)1 kommentar:

 1. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlet