lørdag den 21. august 2010

Musical #2

WhOOOOppppIIIII.....

Så oprendt dagen, hvor vi skulle se den famøse Goldberg. Selve Sister Act som en musical, havde jeg ikke de store forventninger til, og kunne ærligt talt ikke helt huske hvordan "Halløj i Klosteret" egentlig var...


Men, efter arbejde, kom vi afsted. Gitte var in charge for at finde et godt mad sted - og siden vi havde snakket en milliard gange (more or less) om dim sum, var det da det vi skulle have. Så afsted til Ping Pong med os - det hed restauranten. Og bum, hvor var det noget nice mad, og helt sikkert ikke sidste gang vi giver os i kast med det! Dog var desserten knap så meget en succes - mangopudding.... nej tak! Men så blev det da prøvet!

Ligner ret meget en stor æggeblomme........

Efter en dejlig madoplevelse, fandt vi vej til Palladium. Og det må man sige er et sted med historie indenfor musicals - Judy, Liz og nu Whoopi. Kan man bede om mere? ... ... ...

Igen, rigtig gode pladser, lige foran scenen... eller, tæt på... eller... Men man ser egentlig meget godt deroppe. Og vil hellere se to eller tre musicals for den samme pris som een kunne koste...!


Et dejligt billede af de fab damer jeg både arbejder og var inde at se musicalen med (Tina, Gitte og Katrine)

Selve oplevelsen, tjoe... ikke den bedste musical jeg har set! Og egentlig ikke ret sjov, alt for mange indstuderede punch lines, men jaja - meningen var at se Whoopi og vi fik helt sikkert set Whoopi! - Mission accomplished!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar