lørdag den 6. april 2013

Lækker nem rødbedesalat


Jeg har aldrig rigtig været fan af rødbeder - måske fordi det er altid var de syltede jeg blev tilbudt?  - nu er jeg vild med dem! Især bagte eller som suppe, ren lækkerhed! (Rødbedesaft er faktisk heller ikke sådan at kimse ad, prøv det!)
Her den anden dag, lavede jeg en rødbedesalat, som var vildt lækker. Måske med lidt for meget hvidløg, men sådan kan det jo gå for selv den bedste... og det var mest folk omkring mig dagen efter, der syntes det var et problem, ha :-D

Revet rå rødbede, vendes i creme fraiche der er rørt op med hvidløg, og et pift af salt og peber. Hallo, hvor let er det lige? :-D

3 kommentarer:

 1. Hej (: *sms*

  Kan godt være at du nu tænker åååh nej har hun nu tænkt sig at skrive en sperm mail rundt på forskellige blogger nej er det ikke jeg ville bare fortælle dig personligt at jeg nu har fået egne domæn og det er der frem over du skal skrive til mig jeg håber at du vil gå forbi min blog skrive en dejlig hilsen i min gæstebog så vil jeg blive glad (:

  Men skal lige siges jeg er igang med at opdater bloggen og endnu ikke er færdig med den endnu (:

  www.dytbat.dk

  Mnage knuser fra Lise

  SvarSlet
 2. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlet
 3. Jeg er repræsentant fra Iowa Lutheran Hospital i Iowa City, USA. Jeg har fået mulighed for at administrere hospitalet på internettet, hvordan vi arbejder, og at vi igen er begyndt på året for køb og salg af menneskelige organer f.eks. nyre, hvis du er derude interesseret i dette tilbud, så tøv ikke med at kontakte os på nedenstående email: Vi kompenserer vores donorer med god penge og Vi er specialister i organer Kirurgi, og som donor er der ingen risiko i det.
  Og det her er vores email:
  iowalutheranhospital@gmail.com
  Du kan også ringe eller kontakte os på whatsapp +1 929 281 1248

  SvarSlet