tirsdag den 29. januar 2013

SOKO - tøj og legetøjsmarked


Har I allesammen set dette fine arragement til fordel for Danmarks Indsamling? Mest til fordel for Nordjyllands Indsamling (så vi kan give de andre regioner baghjul i gavmildhed!)... og så selvfølgelig til fordel for Afrika!
 
Se mere på facebook om arrangementet - og i mellemtiden kan du skynde dig, at få ryddet op i skabene (både dit og børnenes) og komme ned til Europahallen med det inden fredag d.1/2 kl18 - så er der masser af pladser til nyt (ja, det er jo næsten en opfordring til at købe nyt ;-) )
 
SOKO, hvad snakker damen om? Soko betyder marked på swahili - jeg opfinder ikke bare ord! (selvom det kan være fristende....)

Så kig forbi - både før arrangementet med godterne fra gemmerne og til selve arrangementet den 2. feb fra 10-16 - der er cupcakes fra Food College, Afrikanske smagsprøver og übersej underholdning fra Ranum Efterskole!... Og en lille goodiebag - kan man andet end elske det?

Lidt kedeligt praktisk:-)  

Sådan kan man deltage:

-          Indlever din tøj- og legetøjsdonation til Aalborg Kongres & Kultur Centers Information i forhallen. Åbningstider: mandag-fredag kl. 08.00-15.30 i perioden mandag 21. januar til og med fredag 1. februar. Hvis der ønskes at donere uden for dette tidsrum, kan AKKC kontaktes på mail tbs@akkc.dk. 

-          Få en gratis stand til markedet og selv være med til at sælge dit tøj og legetøj til fordel for Danmarks Indsamling 2013.

-          Støt op om den gode sag ved at møde op i Europahallen lørdag 2. februar mellem kl. 10 og 16 og shoppe løs SKulle man have et spørgsmål eller to, er man velkommen til at kontakte mig med ord på: mlc@akkc.dk eller høre min sprøde stemme på 99355508 - og helt lavpraktisk er der også info at hente hos AKKC - her!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar