fredag den 30. juli 2010

Ship Ohøj!

Ohøj! Så kan man få vandet tæt på inde midt i London. Tog mig selv i at tænke: en kanal med både midt i London, det kan man da ikke!? Øh jo, det gir pænt meget sense - især da fordi destinations stedet var et sted, hvor jeg tit havde tænkt jeg gerne ville prøve en tur i båd. From the beginning...
Dagen startede med alm. arbejde indtil kl 13, hvor vi mødtes på direktørens kontor til et glas og til social samvær, inden vi blev sendt afsted i forskellige taxaer kun for at mødes ved Little Venice. Herfra sejlede vi med en pram ganske stille og roligt til Camden. Virkelig smuk tur, og lækkert at se London fra et andet perspektiv - turen gik blandt andet igennem Zoo og nogle af de dyre dyre områder! Ombord på båden var det arrangeret frokost... fornemt fornemt...

Gitte og jeg måtte jo selvfølgelig lige smage på hvidvinen - kun en lille tår, det sir jo sig selv! Og NEJ, det er ikke med vilje vi er farvekoordinerede! Selvom vi pt sover i samme seng, er der dog grænser ;-) Men notice den fine lille Visit Denmark taske Gitte så henkastet har svunget omkring sig - med på beatet er man!

Camden er et helt fantastisk område af London. Her er mange markeder og alternative forretninger, musik og mennesker. Virkelig et område man kan blive ved med at vende tilbage til. Om end andet, så for at opleve stemningen derude. Vi nøjedes dog med at nyde stemningen på taget med en kold øl, inden vi drog til Nord London for enden af Egdware Road, hvor vores direktør bor. Han inviterede os indenfor til drinks og mad - og en fab fab udsigt!


Virkelig en dejlig dag, men laaang... transporttiden i London kan være lang, især når man bare gerne vil hjem og tuben bare stopper og stopper og stopper og man skal helt fra Nord til Syd, men hjem kom vi. Trætte efter en lang uge med vildt mange indtryk, både fra byen og fra arbejdet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar