søndag den 13. februar 2011

Move over Emily...

'cos Granny's in da house!

Kreativ dag hos Joan var super hyggeligt og en (pardon my French) en skide go' ide! Mit projekt, involverende Emily Dickinson, måtte lidt ryddes af vejen for strikkepindende! Mutti genopfriskede/ lærte mig at strikke lørdag eftermiddag, og den gode Thilde hjalp mig lørdag aften - med alle de masker, der ikke ville, hvad jeg nu en gang ville.... - derfor måtte frøken Dickinson vente, og min indre granny måtte ud og luftes. Gav mig selv mange mentale klap på skuldrene får de to fine lapper jeg fik strikket  - slumretæppet er liiiige om hjørnet.... næsten!

Jeg måtte forlade de søde blogdamer, da jeg havde inviteret nogle andre helt specielle damer på visit i den nye hule - vi skulle nemlig lave bagte løg. Lyder klammo - smager tilgengæld fantastisk! Dvs. en af de fine damer kunne ikke klare mosten, så fik børnemenu (aka pasta). Derudover, fik vi lavet en fantastisk hemmelighed oveni hatten også! Mere om det senere på måneden....

løg der koger... knap så charmerende syn....

Løg der er bagte med lækker fløde/parmesan sovs - og lækker Thilde!

Dagens ret: Bagte løg med laks og rodfrugter
a la Sophie Dahl fra hendes frydefulde fristelser - mums!

Gæt hvem der fik børnemenuen
- hov vent, der er sneget sig lidt grøntsager på din tallerken (fejl?)

2 kommentarer:

  1. Det var rigtig hyggeligt at møde dig... :) Håber at jeg ser dig igen til næste Krea Dag... :) Og, dine lapper blev da fine, det er dog et meget lille slumretæppe... hehe... ;)

    SvarSlet
  2. hehe, er sikker på om ca 10 år, at det vil være en rigtig fint slumretæppe! ;-)

    SvarSlet