mandag den 28. november 2011

Ribaneser

Ribaneser, var hvad jeg troede man hed hed når man var fra Ribe (Tænk før du taler øjeblik). Jeg blev grint af. Man hedder åbenbart Ripenser. Som om det var bedre? Det andet lyder mere eksotisk haha

Nå, men grunden til denne lille fortalelse, var, at jeg og tre gode veninder, drog på weekendtur Sydpå, så vi kunne besøge den gode Anna og hendes kæreste Jimi. Hvilket bød på yderst hyggeligt selskab, fire hvide mænd, heksefortælling, kirkebesøg, klejner, bytur, gåsen historie og et knap så behagelig køretur søndag tilbage til Aalborg (tak for det stormvejr).

Anna havde bidraget til Esbjerg Museums juleudstilling der havde gåsen som hoved(gås)person, så den skulle vi selvfølgelig med til åbningen af. Rigtig fint var det, og sørme om vi ikke lærte en masse om gåsens historie oveni hatten! Derpå, tog vi en tur omkring de fire hvide mænd, der står ved Esbjerg. Det fik vi en del sjov ud af - som måske kan ses på nedenstående billeder. Og så lige en tur i Ribe by. En hel fantastisk sød, flot og hyggelig by. Vi var selfølgelig en tur inde i domkirken, som var super flot.

Her er lidt billedspam...Ingen kommentarer:

Send en kommentar