mandag den 4. oktober 2010

ren afslapning...

Skulle man tro man kunne på en højhellig søndag, men ak ak ak... Gitte og jeg tænkte os ikke godt nok om, og tog i Westfield en søndag. Man kunne have tænkt, dette nok var family dag derude, men det gjorde vi ikke... plus vi var trætte efter to dage med fest og ballade... så at tage i et GIGA storcenter i midten af London, er ikke det mest optimale man kan gøre...
men grunden til at man måske var lidt træt var, at fredag eftermiddag lavede vi da lige en ordentlig r*vfuld Cosmo'er, da en kollega havde sidste arbejdsdag...

De så sådan her ud....

Dette er vist mig der råber: MERE VODKA GITTE! (har jeg ladet mig fortælle, men de var altså heller ikke så stærke, som jeg har ry for at lave dem, altså cosmo'erne - hvilket vores chef så klogeligt sagde 'hør hør' til...) Og så skal man åbenbart kigge på Gitten, med stor beundring i øjnene, da Gitte - modigt - vælger at smage på den "host host" stærke drink, der nu havde en hel liter vodka i (fordi Le Gite altid adlyder Mariaen - hvilket hun 8 timer senere på aftenen, nok fortrød...)


At der ikke er flere billeder fra denne fine afslutning skyldes mange ting, noget er censureret og noget er gået i glemmebogen - og mest fordi det var Gitte der havde kamera med. Det er nok også fordi vi nåede på Yates, på Leicester Square, inden happy hour var færdig og fordi vi glemte det der aftensmad... i hvert fald, sætter vi et punktum for aftenen her . og her .

Lørdag gik i sandhed med at sove længe, og være lidt aktiv i lejligheden.. sådan noget med vasketøj og andre kedelige ting, indtil vi tog til Færøsk party i Elephant & Castle. Der huskede Gitte at spise hende aftensmad (se nedestående) og undgik derved en "teenagefuldhed" to dage i træk ;-) Og intet ondt der, da det ellers kan være meget underholdende!

Men altså, tilbage til søndag... Westfield er et giga-normisk storcenter, og vi styrede lige mod the MotherLoad - H&M... men ak, selv ikke der kunne vi holde gejsten oppe... så det blev en lettere kort tur i Westfield, inden vi drog hjem og rent faktisk slappede lidt af....Ingen kommentarer:

Send en kommentar