tirsdag den 12. april 2011

Årets første

Her gik jeg og troede, at jeg var vildt langt efter. Sådan a la: Alle andre har nydt solen her i weekenden (mens jeg har arbejdet), og så har de helt sikkert været vidt omkring. F.eks. til Løkken eller Blokhus og nydt godt af en af sommerens glæder, såsom is-spisning.

Da min veninde Mette og jeg så, igår aftes, drøner ud i den danske sommeraften, men retning mod Blokhus, med store forhåbninger om vaffel-is med alt der hører til. Hvad sker der så? Bliver vi skuffet?
Ja det gør vi vist ret så meget. Tøf, så åbner sådanne butikker først efter påske (eller lukker vildt tidligt ellers).... hvad gør man så? Så måtte den kære Bettina flyve ind med gode råd om Saltum og en Spar. Og så endte vi sørme hjemme, alle tre, hos Bettinas forældre (i Saltum) til hjemmelavet vaffel-is. Så hyggeligt! Og så endte aftenen jo lykkeligt alligevel ;-)


2 kommentarer:

 1. Årh, is!
  Nå, men jeg ville egentlig sige tak for i går, det var både hyggeligt og informativt :)
  Og så har jeg en plan om at pløje alle dine London-indlæg igennem, inden jeg selv tager af sted.

  SvarSlet
 2. årh nej! Bitten, jeg er alt for jaloux på du snart skal afsted - jeg må simpelthen snart tage mig sammen og på bestilt nogle billetter! Glæder mig til at se/høre om din tur!
  Og selv tak, det var super hyggeligt :-D

  SvarSlet