onsdag den 3. oktober 2012

Goodiebox


Sidste måneds Goodiebox var fuld af lækre hårting. Denne måned er også fuld af lækre ting... endda lidt ekstra til håret, igen i denne måned. 

Indholdet denne måned: 

2x parfume prøver: David Beckham The Essence Eau de Toilette, mandeparfume... fint nok at få med, men ikke det bedste ved denne box. Måske den kan glæde en mand i nærheden hehe
Tilgengæld er den anden prøve, Diesel Loverdose L'Eau de Toilette, meget fin og sød pigeparfume. Ved ikke lige om den er mig (den er nok lidt for sød), men bestemt heller ikke dårlig.

Der var også en shampoo prøve med fra L'Oreal, som eftersigende skulle være lavet på kakaobønner, og dufter derfor af lækker chokolade...  når man ikke er chokoladefan, så er det lige klamt nok at ens hår lugter af chokolade hehe

Noget andet fra boxen, der også lugter (og smager) af chokolade, er en Nutrilett Hunger Control Crunch Bar. Da den er chokolade, ryger den nok videre til en anden sulten sjæl....

Derimod ryger Oriflame Eyebrow Kit ikke videre, ej heller Oriflame Eye Liner Stylo. Selvom jeg ikke lige sætter orderne moderne, hip eller cool på mærket Oriflame, så er disse produkter pænt fine. Og man må sige Oriflame, virkelig prøver at rykke ind på det danske marked igen (så også de havde en tilbud på marchemarche.dk den anden uge...)

Orifluido Beauty Elixir, er et produkt der i forvejen stod hjemme hos mig, men det gør det bestemt ikke til et dårlig produkt at få med i boxen. Nixen! Det er et lækkert produkt, og kan kun anbefales til de gyldne (eller anden farve) lokker. Det giver en lækker sund glød til håret. Kun lækkerhed!

Til sidst var der en voucher til Sephora. Først blev jeg rigtig glad, meeen den kan kun indløses i Sephora Friis, såe... den får nok ikke så meget værdi for mig. Tilgengæld skriver de, at Sephora kommer med i næste box - så det kan man jo glæde sig til:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar