søndag den 12. december 2010

Graham, my friend, we meet again

Torsdag aften stod i den kære Graham Nortons navn - og novra hvor er jeg altså fan af den mand! Kan man andet end at elske ham? Love love love to him!

Gæsterne var jeg knap så ophidset over, that is... før vi drog derind... ja, det var lige til vi hørte den kære Graham præsentere gæsterne: Kathrine Jenkins (klassisk sangerinde, meget Barbie i udseende), Sean Lock (Britisk komiker), KT Tunstall (sanger, cool) og den gode gamle (GAMLE) Barry Manilow! Så sjovt, at det var Barry Manilow - den mand er jo gennemsprøjtet med tusind liter botox og så lige et par håndfulde ansigtsløftninger! Funny looking... MEN, så sang han lige Mandy, så er alle om bord... iih ååh aaah altså:

Det musikalske indslag som, som nævnt før, var fra KT Tunstall... og hendes nummer fik vi lige to tre gange... the joy of tv... heldigvis var det et muy bien nummer... du kan høre det her:
Og øv.. så hørte vi lige at næste uges gæst er.... CHER! som i CHER! Kunne være cool lige at se hende... (selvom Kathrines kommentar var guld værd: "Jeg ville hellere se Justin Bieber! *indsat: meget højt grin fra mig'*)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar