tirsdag den 12. juli 2011

Finalen i "Til Middag Hos...."

Fredag stod i finalens tegn, og det var en gode Milla, der havde inviteret til den sidste omgang middag - i denne omgang...

Hun bød velkommen med lækre kolde strawberry daiquiris og fantastisk kartoffelpizza (så fantastisk at den var væk før jeg nåede at tage billeder....)
Da Milla ikke er den store kødspiser, stod menuen selvfølgelig på vegetariske herligheder. LÆKRE squash/grønsags frikadeller, tzatziki, bønner og lækker salat... for filan det var lækkert! 
Hun havde valgt en stille og rolig dessert; bær og råcreme. At den var stille og rolig gjorde bestemt ikke noget, det var liiige det vi havde brug for og det smagte helt igennem godt - alt hun serverede!


Hun havde endda købt ind til JägerBombz... det var jeg glad for på aftenen, knap så meget dagen efter. Måske især fordi, da de andre dukkede op (til fest) havde de også Jäger med... puha...

Vinderen blev Thilde, med en helt fantastisk menu også. Det var Mette, der havde stået for pointtælling, og hun ville gerne være med i næste omgang! Så det blir så så så godt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar