tirsdag den 13. september 2011

Juleaften

I lørdags afholdte vi vores årlige juleaften i September - og brandsjovt var det! Det er en femårige tradition efterhånden, og det ville være helt forkert, hvis det pludselig ikke er jul i September :-) Det hele startede med (vist nok), at en af mine veninder, ikke ville være hjemme i julen. Derfor skulle vi da have jul i September, plus at man altid når at blive uendeligt træt af julemaden i December. Og vupti, fem år efter kører vi stadig samme show - næsten da. Sidenhen er der kommet Sygo-Glögg til om eftermiddagen, når den står på æbleskiver og juleklip. Hvilket man helst ikke skal drikke så meget af, hvis man skal stå i køkkenet og lave mad.... og fordi det er en smule klamt (Glögg med alt for meget rom, puha...)
Ellers er der alt, der hører med til en juleaften: Pakkespil, Juletræ, Julepynt, Flæskesteg og Risalamande med mandelgave - ingen smalle ender!

Helt igennem en fantastisk dag/aften/nat  - GOD JUL :-D

Juleklip (billede lånt hos Thilde)Dog er sådan en Juleaften (plus en hurtig bytur på Lillejuleaften) tage hårdt på en - se bare Mette på nedestående billede?! hehe... Thilde, Mette og jeg, troede vi kunne lege friske og tage til bagagerumsmarked i Skalborg søndag. Det kunne vi også sagtens... dog nogle mere friske end andre - var nok mig der var mindst frisk - så det blev til et efterfølgende visit på MacD og så ellers i Blockbuster, hvor vi fik lejet tre herlige film: Scream 4, Little Red Ridinghood & Mød min måske kone. Alle tre udemærket og kan snildt anbefales til tømmermænd ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar