torsdag den 22. september 2011

Mit liv pt...

Hvis det nu skulle interesser nogen... ja, så sidder jeg foran min kære comp. og kigger/stirrer/falder i staver/ leger klog/ect på et Word dokument, der heldigvis får flere og flere tegn påklistret sig. Om de så er fine de tegn, det kan jeg simpelthen ikke rumme i mit hoved mere. Er ved at være så træt af at skrive opgaver (og blive bedømt på dem) og at gå i skole, at jeg ikke gør andet end at glæde mig til, at mit fine lille speciale er afleveret! Nå ja... og så til jeg lige har været til den der skrækkelige eksamen også... !!

Heldigvis er der nogle dage, hvor den ikke kun står på speciale. I morgen skal vi fx klippe hæk i kolonihaven - ak ja, de små glæder i livet ;-) Dog regner jeg med, at den også står på en del æbleplukning, så det blir godt :-)

Håber der er mere action i dit liv! :-D


2 kommentarer:

  1. Tænk, i morgen er den slags ovre for mit vedkommende! Det siger jeg ikke bare for at blære mig, for tænk: det tidspunkt kommer også for dig :)
    Jeg ønsker os begge det bedste!

    SvarSlet
  2. Uh Bitten! Krydser så meget fingre for dig!! Ved det kommer til at gå strålende :-D Glæder mig til at høre om det! (knæk og bræk ;-) )

    Og pyha, jeg glæder mig til, at det er min tur!

    SvarSlet