tirsdag den 17. august 2010

continued...

Så var der noget med en kolibri og en Maria der ikke gad stå i kø i søndags. Ergo, måtte hun drage afsted senere, hvis hun ville have hendes lyst styret. Derfor blev hun hentet af Pernille efter arbejde og tog på eventyr - eller eventyr med et kort med en fin kolibri som markering af skatten! Et par tube stop og en lille gåtur igennem Soho og vi fandt:

Yes yes! Finally - Pernille var spotteren, og det egentlig meget mystisk, eftersom hun var travlt beskæftiget med, at holde øje med, det filmcrew på den anden side af gaden (Tænk hvis der var kendte!) Alligevel fandt vi skatten for enden af regnbuen... og hvad kunne den skat mon være?


Aha, hvad gemmer der sig mon i posens dyb og fine kasser...Mums mums! Fine flotte Humming Bird Bakery kager! En flot pink vanilje cupcake og en flot red velvet cake cupcake. Mums filibaba....

"Var de gode?", spørger du måske"Ja meget!"svarer jeg så...
"Spiste du begge to?", og tænker grovæder, hvortil jeg så siger: "Nej, måtte levne og skrabe waaaay too much frosting af (der er grænser for hvor tykt sådan et lag burde være) Meeen, blev jo nødt til at smage de fine cupcakes, jeg havde set så mange gange!"

Så endelig fik Maria styret Hummingbird lysten, selvom hende og Pernille nok har en date om at besøge de to andre Hummingbird butikker inden de afslutter deres praktik herover. Der er jo alt for mange smage og grunde til ikke at gøre det ;-)

Slut prut finale..
1 kommentar:

  1. Maria! Når jeg kigger over til dig, skal vi altså osse på kage jagt...du har vidst så mange flotte, lækre kage billedet...I want 'em too! yum yum yum!

    SvarSlet