søndag den 8. august 2010

Lazy sunday...

Selvom man er træt, er det ikke nogen undskyldning for at blive hjemme, når man er i London og vejret er fab (læs: meget varmt)! Så selvom Gitte ikke synes hun burde tage hende mobil med fra mig af, efter en dejlig grillaften igår(læs: måske pga. alkoholindtag?), lykkedes det os at mødes så vi kunne tage på Brick Lane market. Om søndagen er der Sunday Up Market derude, hvor designere og andet godtfolk kan sælge deres smykker, håndværk, tøj, kager, mad you name it... Men ret fedt, og virkelig god stemning.


Vi fik købt lidt forskelligt derude, ikke det vilde dog... MEN vi fik smagt en herlig kokosnøds-drink... meget herligt, og ret klammo i længden. Dog lækker at sidde med og nyde solen og de mange forskellige mennesker...

Og mad, self måtte vi lige smage een af de hundrede forskellige madkulturer der findes derude, man kunne blive fristet af det hele, dog faldt vores mad på noget ret simpelt asiatisk og en "god" lemonade dertil...Resten af søndagen skal tilbringes med fusserne oppe, og dette her:


Masser af gode blade og de bedste chips på jorden: Salt and Vinegar, de findes ikke bedre end i England, mums - og så er jeg blevet introduceret til noget nyt og spændende: Prawn Cocktail. Skulle efter posens forklaring smage af Reje Cocktail. Det gør den ikke, men smager alligevel ganske udemærket, men tror nu man i forvejen skal være tilhænger af f.x. salt and vinegar for at falde for prawn smagen. Jeg siger tak til Gitte for den introduktion ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar