lørdag den 21. august 2010

En celeber uge!

Har jo simpelthen væltet mig i stjerner i denne uge, føler mig helt kendt selv... eller nej. Men meget priviligeret at have haft en fantastisk uge. Først et kort møde med Whoopi ( at se hende på en scene er helt klart det samme som at have mødt hende... ...), for derefter at få tilbudt billetter til Alan Carr: Chatty Man talkshowet. How lucky can you get!
Og hvem er så denne Alan Carr, spørger du måske. Tjo, han er en fin lille, pænt gay komiker her fra det engelske og ret så sjov og sød!


Hans fine håndaftryk udenfor studiet... Meget Hollywood kitsch...

Men vi er så, så heldige at komme til dette show, hvor vi finder ud af, at de filmer 1 1/2 show. For de har nemlig fået fat i - guess who - WHOOPI. Hvem ellers, er jeg begyndt at spørge mig selv om? Så showet starter med et interview med hende, hun fortæller om Sister Act og bla bla bla... egenligt ik så fedt et interview, da hun er meget svær at få til at snakke sådan frit... Efter hende, er det en tv-vært fra et engelsk program der hedder Never mind the Buzzcocks, han var meget sjov... Så kommer der en fodboldspiller, og forgive me, men jeg vidste altså ikke hvem han var, eller hans undertøjsmodel af en kone. Men tillykke til dem, der har åbenbart været gift i et år, så skal man da i tv.... Han hed, by the way: Gary Lineker... man burde nok vide hvem han er, åbenbart ret stor i UK ( eller var... han er i hvert fald for gammel nu...)

Og så kom den seje stjerne: Drew Barrymore! Hun er sk* i orden og ret så sej! Meget barmfri og nede på jorden. Fedt interview, hvor hun deltog aktivt i samtalen. Og så et nummer med Goldfrapp, lig'som for at afslutte på en sober måde...

Super dejlig aften - som blev afslutte med en gåtur og restaurant besøg langs Themsen, men oplyste London Eye i baggrunden - så idyllisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar