onsdag den 25. august 2010

Musical #3 - larm....

Men meget god og underholdende larm, I must say! Søndag var vi inde at se STOMP, som helt klart overraskede på den gode måde. Det er vel een af de eneste musicals i London, hvor børn også kan få noget ud af oplevelsen, og derfor sad jeg da også ved siden af en lille 6 årig dreng. Synes faktisk kun det add'ede til oplevelsen, at der var mange børn derinde - for de er brutalt ærlige når noget skulle være sjovt eller ej. Heldigvis var oplevelsen god, og der blev grint igennem, især af den lille dreng ved min side! Man skulle ikke tro, at det var en sjov musical, men det er det faktisk. Meget Mr.Bean agtig humor, men de bruger jo heller ikke sprog, kun lyde deri, så det gi'r nok sig selv.


Efter STOMP var de vist blevet tid til lidt mamse, og hvilke bedre sted end Hr. Jamie Oliver's nye restaurant: Jamie's Kitchen. Mums, sagde vi vist alle samme til det mad! Hyggelig stemning, Italiensk mad og billigt, bare lige for at få det på det rene....
Nedestående billede, viser to meget mætte piger: Le Git og Moi


Før vi kunne tage hjem, måtte Gitte jo lige vis os, hvor hun back in the day, altid fik de dejligste strawberry daiquires, selvfølglig selvfølgelig... og de var da bestemt også mums - smil bragte de i hvert fald frem:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar