tirsdag den 14. juni 2011

En helt anden verden

Har du nogensinde været i Primark? Hvis nej, så gør det helt klart næste gang du skal til London. Hvis ja, puha... det er altså noget af en prøvelse!

For dem der ikke ved, hvad Primark er for en størrelse, så er det nogle kæmpe butikker i London (måske også andre steder), hvor alt er mega billigt. Men også meget rodet og meget trangt og meget kaotisk! Især, hvis man vælger den Primark der ligger på Oxford Street. Så det gør man selvfølgelig ikke, når man ved hvor de andre ligger - bla. den der ligger i Hammersmith. Der kan man trække vejret, prøve tøjet (uden at stå i kø i 45 min) og rent faktisk se gulvet!
Så den var jeg - selvfølgelig - inde i, i sidste uge, og der røg da lige lidt i kurven...  alt sammen til den nette pris af 45 pund eller 380 danske kroner - der var for eksempel: 3 par sko, en taske, en kjole, et tørklæde, hårting og et bælte... så kan man ikke kan rigtig klage, vel :-)


Helt klog var jeg dog ikke, for da jeg alligevel var en tur på Oxford Street, forvildede jeg mig ind i deres butik der også... jeg fandt gode ting, bevares, men for filan det kræver overskud og energi at være der. Og jeg havde kun til ca 1/4 af butikken før jeg måtte ud... der brugte jeg også for ca 400 kr, og fik endnu 2 kjoler, masser af nyt undertøj, leggings og ja... hvad der ikke røg i den kurv!

Kan helt klar anbefaldes at tage i Primark, hvis man kan... og hvis man har energi og overskud, og kan klare lidt rod og maaaange mennesker. Et godt råd, til hvis man tager butikken på Oxford Street, er at komme om formiddagen. Der er der en chance for det er lidt ryddeligt og lidt overskueligt for alle de mange mennesker, der kommer efter kl12.... god shopping ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Det var heldigvis ikke så slemt, da jeg var der :D
    Men åh hvor jeg elskede deres mange tusind stande med bunker af billige trusser i søde designs. Der kunne man købe sig fattig hvis ikke det var fordi de næsten ingenting kostede.

    SvarSlet