tirsdag den 14. juni 2011

Whoopie pies vs. good old fashioned cupcake!

De der whoopie pies, dem har jeg haft mit øje på længe... og da også været ved at vælge dem et par gange. Bl.a. inde ved Hummingbird, de ser nemlig så lækre ud... men dog også ret brødfyldt og kedelige ud samtidig, så det er altid blevet til en god gammeldags cupcake istedet.

Men, da jeg var i London her den anden uge, var Kathrine og jeg på Brick Lane til Sunday Up Market, hvor en af boderne solgte de mest fantastiske kager. Og, så blev vi da enige om at nu var tiden inde, til at vi skulle tage springet ud i whoopie pie land - dog købte vi lige en lille cupcake (jordbær) ved siden af, hvis vi skulle blive skuffede. Vi havde valgt en pistacie whoopie pie, med frugt (kan ikke huske om det var jordbær eller hindbær) fyld.Og hvordan smagte den så? Tjo... som forventet meget brød, og så var cremen i midten nok lidt for smøragtig til min smag. Det var nok ikke den bedste kage jeg nogensinde har fået, og jeg ved faktisk heller ikke lige, om jeg vil prøve dem igen. Så skulle det nok, være fordi jeg selv laver dem (der er nemlig nogle fine opskrifter i den nye Humminbird på dem). Men lidt skuffet var jeg godt nok.... Men så fik jeg det ud af kroppen ;-)

Har I fået smagt whoppie pies, og hvad synes I om dem? Også lidt skuffelse at spore hos jer derude? :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Overvejer at bage en omgang selv, det har længe været på todo-listen.. Meeen, de slår nok ikke en cupcake, ligesom du siger:)

    SvarSlet
  2. altså, vil jo altid gerne lade dem have tvivlen til gode... måske det bare var dem her, der var lidt #brødet# og tørre... glæder mig til at høre, hvad du (måske) kommer til at få ud af dem Sabina :-)

    SvarSlet